Post by rorafartunyl on Feb 22, 2022 20:05:36 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Jigsaw Puzzles: igra slagalica ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Jigsaw Puzzles: igra slagalica IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ ресурс за грешке кодова ▞▞▞
▞▞▞ Jigsaw Puzzles: igra slagalica 2022 version ▞▞▞
Још једна која доказује да је немогуће радити убодне тестере у овом формату!!! Неопходно за забаву: 1) поклопац од лажне кутије, тако да видим слику коју покушавам да саставим; & 2) НО АУТО СТИЦК!!! Требало би да могу само да погодим приближну локацију комада на основу слике!! Требало би да могу слободно да померам делове док не буду чврсто повезани са околним деловима! Озбиљно, зар ви еффинг девс никада нису урадили проклету слагалицу?? Очигледно -- деинсталиран!
Лепа игра, али превише и предугачке рекламе скоро после сваког потеза. Поквари искуство, вероватно би избрисао игру због тога. Програмери то објашњавају тако што кажу да је апликација бесплатна, али имам и друге бесплатне игре са рекламама, огласи су обично после или црно-беле фазе и не уништавају игру. Морају да схвате да се сви људи у рецензијама жале са разлогом и да то схвате озбиљно, иначе ће рејтинг наставити да пада
Прилично забавно, срање што морате да потрошите новчиће да бисте купили делове слагалице различитих величина.
Свиђају ми се слагалице јер су тако забавне и помажу ми да се опустим
Jigsaw Puzzles - पहेली गेम पहेली fpnv
Ово би могла бити фантастична слагалица. Разумем потребу за огласима и немам ништа против (послат сам у ову игру из огласа у другој игрици укрштених речи). Али 4 огласа током играња у следећој најмањој слагалици је превише за мене. Накнада "без огласа" је мала, али за неке од нас је чак и неколико долара превише. Такође, када сам први пут почео, већина загонетки је била закључана тако да је избор за сјајне слике био мали. Инсталираћу и пронаћи игру слагалице која је мање наметљива за огласе.
Одлична слагалица са пуно избора! Дао сам му 4 јер након што су ивице готове не можете да расипате преостале делове по табли.
Одлична аплкација
Огласи више пута пре, после и током сваке слагалице чине је немогућом за играње. Иначе би било забавно.
Свиђа ми се игра, толико је зависна. Било би лепо када бисте ви креирали бољи начин за сортирање и груписање делова, можда попут сортирања мехурића где бисте могли да групишете сличне делове у сопствени балон и онда видите само те делове испод. Нешто попут начина на који рукујете комадима равних ивица. Ово би уштедело много времена на скроловању и скроловању и скроловању или премештању свих делова на таблу где уђу у аи. Друго побољшање које би било лепо је додати опцију за чак више од 400 комада као што су 500 или 700.
Нисам играо неко време, али сам приметио неколико промена. Не могу да померим плочу нагоре (волим да користим додатни простор на дну екрана за склапање мањих делова). Лабави делови које покушавам да избацим искачу назад у таблу.
Игра се стално смрзава свака 3 комада и захтева поновно покретање, раније ми се свиђала ова апликација
Игра ради добро, али има толико огласа. Деинсталирање због тога.
Фенименална игрица баш и време уз њу пролази.😀
Срећан!!!!!
Комади премали за рад на ћелији.
Радим загонетке да бих помогао својим оболелим и дуго сам уживао у овој апликацији....али сада се појављују огласи док сте усред слагалице. Пре и после слагалице је било добро, али ТОКОМ слагалице је тако проклето досадно и искључио ме је коришћење ове апликације.
Одлична онлајн забава која се скоро поклапа са правим слагалицом уживо.
Разумем да ће бесплатна апликација имати огласе. Ова апликација је превише покретач огласа. Оглас на сваких неколико потеза. Изузетно је досадно,
Огласи између игара су довољно лоши, али прекидати слагалицу да би се приказао оглас је смешно и превише фрустрирајуће. Избегавајте.
Добра игра, али нема додавања бесплатне верзије за куповину
Некада сам волео ову игру, али сада много реклама. Сваки пут када поставите око три до четири комада, појави се оглас. Није ми сметало додавање између загонетки. Деинсталирао сам га.
Није тако лако као што изгледа. Али ће побољшати вашу концентрацију. Не свиђају ми се прекиди огласа током слагалице
Огласи!!!! Не само на крају утакмице већ и током!!! Не можете да завршите слагалицу без огласа.. постоји боља апликација за слагалице која вас не зауставља усред слагалице... НЕ губите време!!!!!
Управо сам јуче инсталирао. Али данас одлучујем да деинсталирам због превише глупих огласа. Ја сам потпуно готов.
Веома занимљива игра икада. Али толико огласа. Молимо вас да направите игру без огласа у којој огласи нису дозвољени. Али ова игра је заиста добра. Свиђа ми се свака ваша игра
Jigsaw Puzzles - puzzle games Puzzle dwo
Старија верзија је била боља. Управо сам надоградио свој телефон са Мото Г5 плус на Пикел 4а. Више ми се допала старија верзија јер сам могао да померам плочу и закључавам је, могао сам да постављам делове са стране и тамо правим делове. Није требало да чекате да откључате загонетке без поена. У новијој верзији, био сам свестан на један део слагалице, али нигде нисам могао да пронађем део. Морао сам да употребим наговештај да завршим јер је комад био негде далеко од екрана. Вратите флексибилност старије верзије.
Ниста не ваља
Волите ову апликацију. Постоји неколико грешака, али за бесплатну апликацију то је супер забавно и опуштајуће. Често грешком извучем слагалицу (то је мој телефон) и када се вратим изгубио сам делове које могу да вратим само гледајући додатке за наговештаје. То је стварно досадно. Не знам шта се дешава са тим комадима. АЛИ није довољно досадно да престанем да користим, генерално ми се свиђа
Дакле, ако вам недостаје део, морате га раставити док не пронађете део који недостаје. Дакле, све зависи од нечије перспективе!
Избачен из слагалице и нисам могао да се вратим. Морао сам да прођем кроз неколико других игара и коначно поново отворим слагалицу. Допала ми се слагалица једноставно нисам могла да останем у њој!
Занимљива игра
Било је прилично лако, али покушај истовременог гледања телевизије и решавања слагалице био је спор
Није лоше много загонетки које можете изабрати
Добро за убијање досаде...
Заиста уживам у овој игри. Дао сам четири звездице јер док играте морате да скролујете кроз све готове слагалице да бисте започели нову. Било би сјајно када би их избацили из игре и само сачували у мојим слагалицама. Заиста волим загонетке.
рекламе су ноћна мора.
Почео сам да волим загонетке, а онда су одједном почеле да се смрзавају. Морао сам да га деинсталирам. Свиђале су ми се ове загонетке јер су биле споре и тихе. Нормално. Ништа о покушају да дођете до других нивоа или добијању поена као што су Гуру загонетке. Надам се да можете да решите проблем јер ћу га поново инсталирати. Хвала пуно
Супер игрица😊
Слагалица је била забавна. Потребан је већи екран.
Зауставља се због реклама отприлике сваке 2 минуте...веома досадно. Деинсталирао сам га.
Лепа игра. Један проблем. Требало би да додате недоступне куповине где можете купити новчиће. То је све. Срећно играње!
Jigsaw Puzzles - puzzle games Mõistatusmängud ckk
Jigsaw Puzzles - hra puzzle Hádanky lnpy
Супер игрица!
Леп!
Одличан начин да не изгубите комаде или мачку која лежи у средини.
Заиста ми се не свиђа што слагалица долази са непотпуним бројем делова. Једини начин да их добијете је да кликнете на дугме за репродукцију и гледате огласе да бисте добили комаде.
Memes Wars Darbības spēles bihu
Супер је игрица, али кад се у моје попуњене слагалице обрису, опет се враћају у своју категорију као да их и ниси послао а има их много.
Потребно је дугме да врати све лабаве делове у ред. Уместо тога. ако су на врху других делова на табли тешко их је видети.
Некада бих овоме дао 5 звездица. Волим загонетке и постао сам прилично зависник. Међутим, одједном, не могу да оставим слагалицу и да јој се вратим. Не могу да завршим догађај ако морам да оставим слагалицу јер не могу да је наставим или да почнем поново. Чак и ако избришем загонетке, не могу поново да их покренем. Сада се питам да ли су 3 звездице можда превише.
Супер апликација
Немам речи 5 звездица 👍👍👍👍👍👍👍🥳