Post by rorafartunyl on Feb 22, 2022 20:11:53 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Racing Limits ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Racing Limits IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ коди, токени глюків ▞▞▞
▞▞▞ Racing Limits 2022 version ▞▞▞
Дуже погана графіка і низька
Хуйова
Ігра дуже класна, але щоб можна було купити інші диски, тюнінгувати салон машини, спойлери, тюнінг бамперів, і остання додати більше машин дуже прошу 🙏🙏!!!
Завдяки розробнику проведіть ліміт змагань. Я рекомендую це своїм друзям. Я пропоную додати трохи вгору, спуск, криву дорогу та випадкову погоню за автомобілем..потяг, що проходить повз.. Погода та більше автомобілів, тому що є багато межі
Ця гра дуже дивовижна 🖤...я люблю грати в цю гру, але я поставив лише 3 зірки, тому що після одного раунду вона показує рекламу...і я ненавиджу цю огидну рекламу...будь ласка, зменште, щоб показувати рекламу..інакше я видаляю цю гру🖤🖤
У режимі нахилу виникла несправність, усунути її. Це сталося через 2-3 дні.
Racing Limits Wyścigi trji
Гра клас. машини дуже дорогі пройти дишевше спасиба
будь ласка, додайте ефект дощу та склоочисники в цій грі, якщо ви додасте ці ефекти, я дам вам 5 зірок.і додам більше автомобілів у цій грі..
це призводить до того, що мій телефон зависає на екрані, і він не відповідає... також маю сумніви, чи граю я в гру, чи гра грає зі мною
bhop pro Simulation wxi
жесть
Це добре, і я завжди вдячний вам, якщо ви збільшите розмір керма, він занадто малий.
Насправді, це найкраща та чудова гоночна гра, яку коли-небудь грали. Я люблю гру. А тим, хто скаржиться на рекламу, я запропоную, коли ви завантажите гру, переключіть дані та насолоджуйтеся.
пощззззз
Добре, мені це було весело, але це повторювалося
Гра не відкривається, не можна грати в те, що не працює
Дуже погане керування під час використання мультитач.
Гра хороша, але багатокористувацька система не працює належним чином, будь ласка, перевірте
У мене питання до розробників ігор, якова *** BMWстарая, едет бистрей за камаро, без нітро??
Незважаючи на пряму карту на кожному рівні, ця гра вражає більшість очок гарної гонкової гри. Це вимагає точного гальмування та керування.Оновлення помітно змінюють ігровий процес. Вимагає інтенсивної зосередженості. Ця гра дуже спрощена, але така ж весела, як і хороша консольна гра, коли це не варіант.
це не хороша гра, є тривалість у часі, яка дуже задня і нудна гра.
гра є. гарно, але контроль поганий і особливо керований🙂
Не дає щоденні бонуси, пише загрузка
Ця гра фантастична, я відчуваю, що їду по дорозі, ця гра дуже хороша, ви також завантажте її, грайте та насолоджуйтесь нею
Racing Limits Kilpa-ajo vrw
Нормальне,як, на мене
Гра повна реклами, гонки один на один погано підійдуть.
графіка в грі дуже хороша. Ціна автомобілів занадто велика, будь ласка, покращте розділ для кількох гравців
Отримувати багато спливаючих вікон PlayStore для встановлення іншої програми, це погано під час гри
ця гра хороша, але контролер зламу не краще
Racing Limits Võidusõit vsw
Гра дуже крута, але додайте ніссана gtr r35, пожалуйста, максимальна швидкість зробите 390 і додайте диски
Все супер
марна трата часу та погана графіка – найгірший досвід
Прикольно
гарна гра, але нудьгуєш їздити тільки по прямій дорозі, додай повороти на дорогах