Post by rorafartunyl on Feb 22, 2022 20:18:10 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ TMNT: Mutant Madness ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ TMNT: Mutant Madness IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod rohkem raha ▞▞▞
▞▞▞ TMNT: Mutant Madness 2022 version ▞▞▞
ÄRGE KULUTAGE SENTI. Kongregate on öelnud, et selle mängu jaoks uut sisu ei ole. Uusi kangelasi pole. Mäng on ametlikult koomas, surmani on vaid aja küsimus.
TMNT: Mutant Madness Παιχνίδια ρόλων vet
Armastan mängu Ma armastan seda, kuidas selles on kõik originaalsaate tegelased, see on see, mida ma üles kasvasin, nii et see on minusuguse jaoks suurepärane, ainuke probleem, mis mul on, on pvp vastega, mistõttu pole mõtet mõnikord mul on veidi alla 18 000 meeskonna võitlusjõud ja 10-st matšist kaks peetakse teiste sarnase statistikaga mängijate vastu, kuid ülejäänud paneb sind vastamisi inimestega, kellel on 30 000 võitluspunkti, siis nad lihtsalt hävitavad teie meeskonna.
Nii et mõne aja pärast on nostalgia kadunud ja areng on surnud. Ma tunnen, et see on üsna korduv, äärmiselt pikk jahvatamine, süžee puudub ja mängus pole palju strateegiat. Ma ei tunne, et siin on piisavalt, et oma huvi hoida (isegi kui see on tmnt) Ma ei tunneks soovi raha kulutada, väärtust lihtsalt pole veel. Kõigi litsentsidega loodan saada muusikat ühest saatest või isegi heliklippe. Üldiselt tundub mahe mäng, mille tmnt nimi on kinnitatud.
Väga tore RPG mäng😃
Ärge ostke enam midagi pärisrahaga. Nad teatasid lahkarvamusel, et mängus ei tehta edaspidi mingeid parandusi ega funktsioone, kuna see lõpeb. Võib-olla on jäänud aasta enne serverite sulgemist
F2P/P2W ei ole tasakaalus, nii et mängu edenemine ei võimalda teil jätkata. Liiga lihtne, et mängu alguses tasemetel kinni jääda. Pole piisavalt ressursse mitme tegelase taseme tõstmiseks meeskonna mitmekesisuse huvides. Nii et sisuliselt... sellel mängul on potentsiaali, kuid see vajab tõsist ülevaatamist ja värskendamist. 😒 2 tärni. Sellel on siiski 5 tärni potentsiaal. Näib, et mängus makstakse ainult võidu eest.
Liiga palju vigu! Liiga sobitatud PVP-s. 5 tärni tegelase saamiseks tuleb maksta. Reklaamid jooksevad alati kokku.
TMNT: Mutant Madness Role Playing xwer
See on halb mäng.. Sellel on ainult kaks nuppu ja need ei tööta korralikult.. Soovitan teil sellest mängust lahkuda
Lõbus mäng, et mõnda aega tappa. Naudin oma lemmiktegelaste kogumist ja nende võimalikult kiiret tasandamist. Väga lihtne mängida, kasutades piisavalt strateegiat, et see minu jaoks huvitav oleks.
Võitmiseks makske täielikult. 50% teie ajast kulub reklaamide vaatamisele. Hooajapass, mis on üsna kohustuslik, on ennekuulmatu hind. Kaks korda nii palju kui peaaegu iga arvutimängu hooajapääs, mille pikkus on vaid 1/4. Olen mänginud alates 1. päevast ja alles hiljuti jõudsin poole väiksema summani, mis on vajalik 5* tegelase saamiseks. Mul on ainult telefonimäng, aga kui midagi ei muutu, et muuta see tasuta mängijatele kättesaadavamaks, olen väljas.
See on ülilõbus mäng ja seda on väga lihtne kätte saada, kuid edenemine liigub maailmas ringi 4-5. See poleks probleem, kui ka hüvesid suurendataks. Siiski võite kalduda takerduma või võita oma meeskonnaga lahinguid. 20 dollarilisest lahingupassist rääkimata. See on lõbus, ma lihtsalt soovin, et tasandamine oleks lihtsam ja kuubikud saaksid natuke kiiremini kätte.
Kasutajaliidese muudatustega on mängus navigeerimine tüütu. Palgamüürid on asi ja nad isegi ei varja seda. Lisaks ei premeeri nad teiste mängude jaoks tasuta kalliskive hankides neid isegi ekraanipiltide tõestamise korral. Ärge raisake oma aega millegi väärtusliku kallale asumiseks. Kahjuks oli see lõbus, kuni seda polnud....
Mäng on keskpärane jõudemäng. Tundub, et paljudes aspektides pole see lõpetatud. Näiteks on mul 4 tärni kangelane, mida on natuke raske saada ilma raha kulutamata, üks kangelase võimetest pole veel isegi programmeeritud. Ütleb, et tuleb varsti. Minul isiklikult ei oleks programmeerimisel kangelast, sest seda ei tehtud. Samuti on eesmärgid, mis on keskendunud valuutale, mida te ei saa veel kulutada, kuna see funktsioon pole veel programmeeritud. Võib tõsta minu reitingut, kui mäng tegelikult lõppeb.
See mäng oli kunagi lõbus. Varem laaditi see kiiresti ja oli väga lihtne, mälumaht ja meelelahutuslik. Nüüd värskendavad nad peaaegu iga päev ja lisavad rumalaid animatsioone, mis muudavad mängu raskeks, aeglaseks ja igavaks. Uus värskendus on saadaval ja see ei lase mul värskendada ega mängida. Kulutasin eile 20 dollarit lolli hooajapileti peale ja ei saa enam isegi mängida. Aja ja raha raiskamine.
Olin selles mängus, kuid kuna sain uue telefoni, kaotasin kõik. Mul polnud kongregaati lisatud ja selle uuesti allalaadimine ei võimalda mul seda praegu manustada ega mingil viisil sisse logida. Pidin desinstallima, kuna ma ei taha ka, et pean uuesti alustama, hull, pole lihtsamat viisi andmete taastamiseks
Mäng on suurepärane, mul oli pühkimisprobleem, nii et ma kaotasin oma edu, kuid Kongregate astus üles ja aitas üsna kiiresti. Kõik on töökorras. Suurepärane tagasiminek 80ndate koomiksitegelastele. Loodan, et nad jätkavad laienemist.
See mäng oli mõnda aega lõbus, kuid lõpuks põrutate vastu seina ja peate ootama, kuni materjalide tootmine jõude hakkab tööle, kuid sellel on kork. Umbes 6 või 8 tunni pärast piiratakse teie jõudeoleku tootmist, nii et see sunnib teid seda liiga sageli kontrollima, imo. Samuti peate põhimõtteliselt matšist loobuma, kui olete raphael vs raphael, kui teil pole aega tappa.
Nad peavad kõigi nende positiivsete arvustuste eest maksma, sest see mäng on pettumuslikult tasakaalustamata. See algab suurepäraselt, kuid Adventure 3 puhul suureneb raskusaste ja preemiad langevad. Kulus vaid 30 minutit mängu, et tunda, kuidas palgamüür hakkab end maksma panema. See mäng on nostalgiat kasutades paljaste kätega raha haaramine. Selliseid mänge on olemas, kuid tehke seda palju paremini, mängige neid.
Käimasolev ülevaatuse värskendus – 31.12.: pärast seda, kui olin selle mänguni kulutanud palju aega ja palju raha, otsustasin desinstallida. Halb tehisintellekt, edenemise eest makske palka (ja pange tähele, ma olen kindlasti maksnud üsna palju ja ikka jään nädalateks jänni), kohutav jahvatamine ruumi tasandamiseks, nivelleerimise järsk tõus (ERITI). pärast 200. taset...) ja ma võiksin naeruväärsete tõrgete ja muude valdkondade kohta lõputult jätkata. Arendajad ei saanud sellest vähem hoolida. Vaadake minu muutmisajalugu.
Pärast umbes kuu aega mängimist võib-olla 2. Ostsin 4 tärni tüübi jaoks piisavalt, mille sain, siis sain pileti 4 tärni Raphaeli jaoks. Eksi, tema kättesaamiseks on lisaks piletile vaja ka 1k kuubikutes. Te ei saa taset tagasi minna, kui võite koguneda vedelikku. See mäng oli suurepärane idee ja okei võitlussüsteem. On väga pettumust valmistav ja heidutav on ikka ja jälle jahvatada, et ummikusse jääda ja reklaame vaadata, et näha, et ekstra niriseb.
Plussid Korralik graafika, laadimisaeg on väga mõistlik. Mulle meeldib rohkem afk tunne, kuid on võimalik saavutada midagi. Puudused ootavad modifikatsiooniosasid, et varustus hõlpsamini kätte saada. Mäng hangub aeg-ajalt keset lahingut ja videoid, mis võimaldab teil väljuda, kuid mitte jätkata mängimist. Täiendav jätke pöörlev toon välja, üks muudatus muudab palju
Lõbus mäng, kuid kui peate seadet vahetama, ei saa te oma edusamme hoida. Pidin pärast Splinteri paki ostmist uue telefoni hankima, nii et 5 dollarit on läinud.
Tahtsin, et see mäng meeldiks. Mul on nii palju selliseid tegelasi mänguasjana 80ndatel üles kasvanud. Kuid nostalgia ulatub ainult nii kaugele, nagu teised märgivad, on languse määr paljude tegelaste jaoks kohutav. Tõmbasin Lõvi 3 päeva jooksul 9 korda, Raphaeli 5 ja killu 4. Tegelasi on palju, kuid te ei saa neid kunagi kasutada, kui te ei kuluta raha. 4* tähemärki on peaaegu võimatu saada. 3 on piisavalt halb. Võitlused on lihtsad ja kerged. Seejärel uuendate ja kordate. See muutub väga kiiresti igavaks
See teeb mu südame nii rõõmsaks, et nad kasutasid originaalset koomiksi esteetikat. Aga asju peab rohkem olema. Muutke ka käsitsi võitlemine intuitiivsemaks, kuna praegu olete ebasoodsas olukorras, kuna ajakadu keerates kohmakate juhtnuppudega, siis automaatrežiim kasutab automaatselt mitut oskust korraga, mis käsitsirežiimis pole võimalik. Samuti muudaks lahingud nauditavamaks, kui rohkem kaasa lüüa. Ka kõige kallim hooajapilet, mida ma kunagi näinud olen, peaks see olema 5 dollarit
5 Star Hero saamiseks vajate 4500 dollarit. Oled sa hull? 😂 Palun eemaldage see 8,33% võimalus kangelasi saada, sest see EI vasta tõele ja see on pettus... Ärge vähemalt valetage lapsed... See on mäng ka lastele ja teie "hasartmängijad" ja petturid. ... On muster/ ehk skript, mis määrab, millise kangelase sa saad. See ei puuduta mind isiklikult, see on üldine pettus, mida mängus kirjutate ja mille juhus on 8,33%
Olen olnud tmnt-fänn nii kaua, kui ma mäletan ja kui tmntmm välja tuli, olin täiesti õnnelik, et mul on mobiilis mäng, mis esindab kogu seda nostalgilist armastust, mis mul pooliku kesta kangelaste vastu on! Positiivne on see, et see on tasuta ja see on armas mäng, mis on loodud kõigile! Negatiivne on see, et see on teatud telefonide puhul lollakas ja mikrotehingud võivad rahakotile põntsu panna neile, kes soovivad endale tegelasi osta, kuna tegelasi ei saa ilma juhusliku valikuta osta. Armastan seda
Üldiselt hea mäng, kuid katkes nagu 5 korda teisel lahingul, kuid pärast seda pole seda juhtunud ja see on palju parem kui teised tmnt mängud Playstore'i põhi- ja lihtsas kollektsioonis, võitlusmäng
Mulle meeldib graafika, süžee ja mul pole üldse probleeme olnud, ma tean, et ma ei ole nii kaugel nagu TMNT Legendsis, kuid mis kõige parem on, et reklaamid ei pommi
Rakendus lakkas töötamast laadimine 80%ni ja mul on 5 baari teenust ja mu andmed on sisse lülitatud ja töötavad Bc mu LTE näitab... nii et rakendus ei laadita
Mängu mehaanika on lihtne ja arusaadav. Suurepärane graafika ja võitlusanimatsioonid. Armasta ka kunstistiili koomiksipildi stseeni ajal. Kokkuvõttes suurepärane mäng aja veetmiseks ja TMNT-fännide jaoks, mida peab mängima. Ootan tulevasi uuendusi!
Cookie cutter AFK mäng, ma ei kulutaks selle peale raha, kui saaks aega tagasi kerida. Tundub, et paljud tšempionid/kangelased on üliharuldased tilgad rinnast ja muust, nii et nende hankimiseks peate kulutama raha. Näiteks olen saanud 70 Michelangelot, 62 super Irmat, 20 purustajat, 1 Kraangi, 1 tempestra, 67 Rocksteady jne jne. Mul on umbes 20 tegelast, mida pole veel isegi lukustamata ja need, mis mul on, varieeruvad 1-50 korda rinnust alla kukkunud. Klienditeenindus on aga suurepärane.
Mängisime umbes 6 tundi, et mängu tunnetada. Seiklustes, kus teie tegelased pole piisavalt tugevad, põrkate vastu telliskiviseina, nii et peate müntide teenimiseks kas mängule raha kulutama või mängima täiesti erinevat Google Play poe mängu (äärmuslik ajaraiskamine). Sul ei ole võimalik varasemaid seiklusi mängida, nii et kui oled tabanud palgamüüri, on väga kiiresti palk, et võita aega....
Pidevad kokkujooksmised ja vigu täis. Te ei saa isegi rakendust avada. Mängu ja rakenduse keskel jooksevad kokku.Halvim siis, kui see juhtub pvp-s ja see jookseb kokku, kuna kaotate katse ja peate ootama 24 tundi, enne kui saate ülesande uuesti täita. Edusammud on f2p-mängijate jaoks võimatud, sest te põrkate vastu seina ja te ei saa edeneda, kui te ei osta võimsamaid kangelasi. Mängu jaoks pole head tasakaalu. Kindlasti hoolitseti vaalade eest. 0 tärn, kui lubatud või negatiivne
Kooperatiivide arendajad. Aitas kaotatud andmeid taastada. Mäng on ka lõbus.
Ma tõesti naudin selle mängu mängimist, lihtne mängumehaanika, lihtne mõista ja mängida, armastan lahedat 80ndate retrograafikat, annaks 5 tärni, kuid... nii palju kui ma seda naudin, on väga raske oma tegelasi tasandada. staarid, ma arvan, et seda tuleb vaadata, et muuta mäng nauditavamaks ja progressiivsemaks. Ka 30 dollarit hooaja mängupileti eest on liiga kallis!!
See on hea 👍, kuid te ei saa tegelasi tegelikult liigutada
Hea mäng, mille mikrotehingud alt vedasid. Teete alguses stabiilseid edusamme, kuid teid tabab sein, mis sunnib teid ootama päevi, et koguda piisavalt vett, et oma tegelasi tasandada. Te ei saa loos edeneda, kanali 6 sündmus ja teil pole piisavalt PvP-energiat materjalide jahvatamiseks, nii et jääte ummikusse... Kui te ei maksa. Korralik lõbus mäng, kus on palju kogumist, kuid see on tänapäeval enamiku mobiilimängude needus.
Suurepärane fännidele, praeguses etapis veel uus, nii et olen näinud, et mõned vead on parandatud, strateegias on tehtud suuri muudatusi ja ka kasulikke täiustusi. See on tasuta ja reklaamid on kasutaja enda otsustada. Värskendus 2021. aasta märtsis: arendajad lisavad regulaarselt rohkem tegelasi ja hoiavad seda värskena. Edetabeli väljakutsetega on peaaegu võimatu pääseda esiviisikusse ilma raha maksmata, kuid üldiselt on see fännidele ja staaridele siiski hea.
Vajab kohandatavat kasutajaliidese süsteemi, mis muudab automaatse sihtimise töökindlamaks. 15.10.2020: olen 14.–30. etapil vastu seina. Ilma raha kulutamata ei saa ma oma tegelasi enam täiendada ja täiendamine on vajalik ülesannete täitmiseks ja mängu edenemiseks. Annab vähemalt 4 tärni, kui 4 ja 5 tärni tegelaste juurdepääsetavus on f2p mängijate jaoks leebemaks tehtud
Otsustasin mängu kustutada, sest ma lihtsalt ei jõua kuhugi. Seda tüüpi mänge on hunnik ja üldiselt saab hakkama ka ilma midagi ostmata, kui oled veskija, aga olen seda mängu mänginud juba mõnda aega ja põrkasin juba ammu vastu seina.
Lõbus mäng, kuid põlluharimisvõimalus puudub. Kui olete ummikus, peate oma tegelaste taseme tõstmiseks kas maksma raha või ootama väga kaua. Andke meile kordusvõimalus ja see on lihtsalt 5 tärni mäng
TMNT: Mutant Madness Fabularne icnb
Ma tahan väga, et see mäng meeldiks, sest ma armastan 80ndate TMNT-d ja iga mäng, kus sees on Mona Lisa või Leatherhead, on truu vanale saatele, aga MAN on see arhailine. Arena vastaseid ei saa värskendada ja mäng sobitab teid nõrkade vaenlastega isegi PÄRAST probleemi lahendamise plaastrit. Te ei saa üksusi lähtestada, nii et kui tõstate üksuse taseme, siis hankige parem, mida soovite kasutada, LIIGA HALB, mängige kauem! Mäng palub teil reklaame PIDEVALT vaadata ja kui te seda ei tee, antakse vähe preemiaid. See on lihtsalt nii primitiivne ja kurb.
Kuigi on selge, et arendajad avaldasid 90ndate TMNT-le suure kummarduse, jõuate mänguni vaid paar tundi, enne kui tabate KÕVA palgamüüri. Sellest on möödas ainult kaks võimalust: kas ärge mängige mängu pikka aega, kuni teie ressursid AEGLASELT kogunevad, või maksate palju raha. Vahepealt pole. See on VÄGA KEHV FTP DISAIN!
TMNT: Mutant Madness Role Playing cxry
See on suurepärane mäng, lihtne lvling üles ja nii... aga seal peab tõesti olema taimer/piiraja turniiri lahingutes. Olen sattunud lõpmatusse Raphaeli ahelasse, kes varjab rohkem kui ma kahjustan sama tegelase vastu... meie võitlus on kestnud üle 20 minuti... Ma kaotan selle ainult sellepärast, et ma Pean alistuma, et teha muid asju. Ma ikka armastan seda mängu, aga ka jah...
Lõbu ja aja tapja. Kuni te ei saa taset ületada ja peate lihtsalt ootama, kuni materjalid teie iseloomu tasandavad. See kukub ka lahingutes juhuslikult kokku... ei tea miks. Loodetavasti saavad nad sellest aru ja lahendavad probleemi. Omg!! Ma jooksen pidevalt kokku ja kaotan PVP-punkte. Naeruväärne.
Kuna te ei saa ressursside jaoks varem lõpetatud tasemeid korrata, olete sunnitud ootama päevi, et saada piisavalt oma tegelaste taseme saavutamiseks. Olen olnud mitu päeva tasemel 5–10 blokeeritud, kuna pean tegelasi pärast tohutut raskuste kasvu üles tõstma. Siin on potentsiaali, kuid see pole kaugeltki valmis pühendunud mängijate jaoks pikaajaliselt.
Muoti Mallisuunnittelustudio Roolipelit yem
Lõbus mäng, kuid klanni valik on välja lülitatud. Tegin hiljuti mängus klanni ja andsin kogemata ühele liikmele "Master" auastme. Selle põhjuseks oli viivitus nimetatud liikme edutamise töötlemisel ja mäng ei anna teile võimalust "Master" või liidri staatust tagasi nõuda. Mäng vajab funktsiooni, mis lubab "Peremehel" juhusliku ülekandmise korral staatuse tagasi nõuda.
Mängisin sellel mängul tunde. Nautis seda enamjaolt. Kuid minu probleem on seotud pakkumise seinaga ja püüdega omandada kalliskive, et osta mängus vajalikke esemeid. Kas see rakendus on vigane või rakendused, millega nad soovivad teid seostada, on, kuid mõlemal juhul veedate tunde nende mänge mängides ja nende reegleid järgides lihtsalt selleks, et teil ei antaks väikese või ilma pingutuseta teenitud preemiaid, mis aitavad teil probleemi tugiteenuse kaudu lahendada. Ostetud auhindadel põhineva raske mängu puhul on see viga, mis selle rikub.
Uus avatud rinnaprotseduur ja üldine paigutus muutub inetumaks ja kasutajasõbralikumaks. Miks??? Miks olen olnud samal tasemel vähemalt 3 kuud, hoolimata sellest, et olen igapäevamängija ja ostsin kõik hooajapääsmed kuni #7? BTW: Ma ei kuluta teie mängule rohkem raha enne, kui te võtate ära lolli ekstra avatud rinnanupu/animatsiooni, mis ei tee MIDAGI, välja arvatud lisaliigse sammu loomine. Täiesti ebavajalik ja lugupidamatu teie mängijabaasi suhtes. Sulgemine ja desinstallimine on lähedal.